Ledeno vroče na Božičkovi tekmi

Foto: Žurnal24 Ledeno vroče Tina Gorenjak, Katarina Jurkovič, Iris Mulej, Alya in Neža Marolt Foto: Žurnal24 Ledeno vroče Črt Slavec, Iris Mulej, Alya, vinar Danilo Steyer, piarovca in vodj Foto: Žurnal24 Ledeno vroče Alya Foto: Žurnal24 Ledeno vroče Iris Mulej Foto: Žurnal24 Oči si boste na Katarini lahko napasli v aprilski izdaji slovenskega Playboya. ( Foto: Žurnal24 Ledeno vroče Neža Marolt Foto: Žurnal24 Ledeno vroče Peter Butoln, Kaly Kolonič in hokejisti Tilie Olimpije Foto: Žurnal24 Ledeno vroče Tina Gorenjak
V četrtek se bo v Hali Tivoli odvijala tradicionalna Božičkova hokejska tekma, ki je namenjena obdarovanju dva tisoč otrok. Dogodka se bodo udeležile tudi estradnice, ki krasijo koledar Ledeno vroče 2011.
Oglej si celoten članek

V četrtek, 23. decembra ob 19. uri, se bosta v okviru lige Ebel v Hali Tivoli pomerila kluba HDD Tilia Olimpija in Red Bull Salzurg. Na zdaj že tradicionalni Božičkovi tekmi si bodo otroci lahko ogledali različne nastope in animacije na ledu, obiskal pa jih bo tudi Božiček.

 

Tekme se bodo udeležile tudi slovenske estradnice, ki jih lahko občudujete v posebnem koledarju Ledeno vroče 2011. V njem so svojo lepoto pokazale Iris Mulej, Alya, Karin Škufca, Tina Gorenjak, Katarina Jurkovič in Neža Marolt.

 

Projekt nosi humanitarno noto, saj bodo hokejisti Tilie Olimpije z denarjem, ki ga bodo zbrali s prodajo koledarja in vstopnic, obdarili dva tisoč otrok. Dekleta s koledarja Ledeno vroče 2011 pa so se v imenu humanitarnosti v celoti odpovedale honorarju.

 

Nekaj utrinkov s preteklih tekem si oglejte v zavihku Galerija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.