Magazin > VIP
57 ogledov

Ledeno vroče na Božičkovi tekmi

Ledeno vroče Tina Gorenjak, Katarina Jurkovič, Iris Mulej, Alya in Neža Marolt
1/8
Žurnal24 main
V četrtek se bo v Hali Tivoli odvijala tradicionalna Božičkova hokejska tekma, ki je namenjena obdarovanju dva tisoč otrok. Dogodka se bodo udeležile tudi estradnice, ki krasijo koledar Ledeno vroče 2011.

V četrtek, 23. decembra ob 19. uri, se bosta v okviru lige Ebel v Hali Tivoli pomerila kluba HDD Tilia Olimpija in Red Bull Salzurg. Na zdaj že tradicionalni Božičkovi tekmi si bodo otroci lahko ogledali različne nastope in animacije na ledu, obiskal pa jih bo tudi Božiček.

 

Tekme se bodo udeležile tudi slovenske estradnice, ki jih lahko občudujete v posebnem koledarju Ledeno vroče 2011. V njem so svojo lepoto pokazale Iris Mulej, Alya, Karin Škufca, Tina Gorenjak, Katarina Jurkovič in Neža Marolt.

 

Projekt nosi humanitarno noto, saj bodo hokejisti Tilie Olimpije z denarjem, ki ga bodo zbrali s prodajo koledarja in vstopnic, obdarili dva tisoč otrok. Dekleta s koledarja Ledeno vroče 2011 pa so se v imenu humanitarnosti v celoti odpovedale honorarju.

 

Nekaj utrinkov s preteklih tekem si oglejte v zavihku Galerija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.