Leeloojamais v boj za MTV-nagrado

Foto: Žurnal24 (Foto: Jure Makovec/Zaklop)
Glasbena televizija MTV je razglasila pet nominirancev za nagrado Best Adria Act v sklopu podelitve evropskih MTV-nagrad, ki bo 7. novembra v Madridu. Med nominiranci so tudi naši Leeloojamais.
Oglej si celoten članek

MTV je avgusta na spletni strani objavil seznam tridesetih izvajalcev z Adria regije, med katerimi so obiskovalci izglasovali svojega najljubšega. Med prvih pet so se tako uvrstili Edo Maajka, Gibonni, Gramophonedzie, Negative in slovenska skupina Leeloojamais.

 

"Nominacija nam ogromno pomeni in želimo si v Madrid! Glasujte za nas, ker nam to pomeni vse v življenju in je nagrada za vse tisto, za kar smo garali deset let. Verjamemo, da nam bo to ob pomoči vseh vas tudi uspelo," so ob razglasitvi nominacije povedali člani skupine.

 

Glasovanje za najboljšega v kategoriji Best Adria Act se je začelo v ponedeljek na spletni strani www.mtvema.com, svoj glas pa boste lahko oddali do 15. oktobra, ko bo znan zmagovalec.

 

Najboljši v regiji bo 7. novembra odpotoval v Madrid, na podelitev nagrad MTV Europe Music Awards, kjer bo pred množico oboževalcev prejel MTV-jev kipec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.