Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Leeloojamais v boj za MTV-nagrado

(Foto: Jure Makovec/Zaklop) Žurnal24 main
Glasbena televizija MTV je razglasila pet nominirancev za nagrado Best Adria Act v sklopu podelitve evropskih MTV-nagrad, ki bo 7. novembra v Madridu. Med nominiranci so tudi naši Leeloojamais.

MTV je avgusta na spletni strani objavil seznam tridesetih izvajalcev z Adria regije, med katerimi so obiskovalci izglasovali svojega najljubšega. Med prvih pet so se tako uvrstili Edo Maajka, Gibonni, Gramophonedzie, Negative in slovenska skupina Leeloojamais.

 

"Nominacija nam ogromno pomeni in želimo si v Madrid! Glasujte za nas, ker nam to pomeni vse v življenju in je nagrada za vse tisto, za kar smo garali deset let. Verjamemo, da nam bo to ob pomoči vseh vas tudi uspelo," so ob razglasitvi nominacije povedali člani skupine.

 

Glasovanje za najboljšega v kategoriji Best Adria Act se je začelo v ponedeljek na spletni strani www.mtvema.com, svoj glas pa boste lahko oddali do 15. oktobra, ko bo znan zmagovalec.

 

Najboljši v regiji bo 7. novembra odpotoval v Madrid, na podelitev nagrad MTV Europe Music Awards, kjer bo pred množico oboževalcev prejel MTV-jev kipec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.