"Leighton me je pretepla s steklenico!"

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Po tem, ko je Leighton Meester prejšnji teden proti svoji mami vložila tožbo, ker naj bi ta mesečno podporo, namenjeno njenemu malemu bratcu, porabila za plastično operacijo, ji je mama vrnila udarec.
Oglej si celoten članek

Constance Meester trdi, da tudi njena hči ni čisto nedolžna. Po njenih besedah jo je Leighton lanskega decembra fizično napadla, jo vrgla na tla in jo "pretepla s steklenico". Iz sodnih zapisov, ki so nastali 11. decembra 2010, je razvidno, da ima gospa Meester prav. Zabeleženo je, da se je 25-letna zvezdnica Opravljivke s steklenico res spravila nad svojo mamo, med nasilnim dejanjem pa jo je lahko ustavil le njen mlajši brat Lex.

Constance je ob tem še priznala, da ji je hčerka mesečno res pošiljala 7.500 dolarjev (približno 5.100 evrov), a da ta denar ni prišel iz njenega srca, ali zaradi pomoči bratu. Pravi, da ji je Leighton denar dala kot nadomestilo, ker je hčerki dolga leta pomagala služiti denar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.