Magazin > VIP
25 ogledov

"Leighton me je pretepla s steklenico!"

Leighton Meester Flynet
Po tem, ko je Leighton Meester prejšnji teden proti svoji mami vložila tožbo, ker naj bi ta mesečno podporo, namenjeno njenemu malemu bratcu, porabila za plastično operacijo, ji je mama vrnila udarec.

Constance Meester trdi, da tudi njena hči ni čisto nedolžna. Po njenih besedah jo je Leighton lanskega decembra fizično napadla, jo vrgla na tla in jo "pretepla s steklenico". Iz sodnih zapisov, ki so nastali 11. decembra 2010, je razvidno, da ima gospa Meester prav. Zabeleženo je, da se je 25-letna zvezdnica Opravljivke s steklenico res spravila nad svojo mamo, med nasilnim dejanjem pa jo je lahko ustavil le njen mlajši brat Lex.

Constance je ob tem še priznala, da ji je hčerka mesečno res pošiljala 7.500 dolarjev (približno 5.100 evrov), a da ta denar ni prišel iz njenega srca, ali zaradi pomoči bratu. Pravi, da ji je Leighton denar dala kot nadomestilo, ker je hčerki dolga leta pomagala služiti denar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.