Lena odmevala na nagradah Echo

Foto: Žurnal24 Echo Lena Foto: Žurnal24 Echo Take That Foto: Žurnal24 Echo Bruno Mars Foto: EPA Echo Adele Foto: Žurnal24 (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Echo Lena Foto: Žurnal24 Echo Lena Foto: Žurnal24 Echo Annette Humpe Foto: Žurnal24 Echo Take That Foto: Žurnal24 Echo Lena
Najodmevnejše nemške nagrade Echo so sinoči praznovale že 20. rojstni dan, kraljica večera pa je bila pevka Lena, ki je osvojila dva kipca.
Oglej si celoten članek

Lanskoletna zmagovalka Eurosonga Lena Meyer Landrut je sinoči slavila dvakrat. V kategoriji najboljša novinka in najboljša mednarodna izvajalka, izmuznili pa so se ji trije kipci. Za album leta, hit leta in echo radio nagrada. Lena je na podelitvi tudi predstavila svojo skladbo Taken By A Stranger, s katero bo letos na Eurosongu spet zastopala Nemčijo.

 

Med nastopajočimi so bili tudi mednarodni zvezdniki, kot so Take That, Amy MacDonald in David Garrett, seveda niso smeli manjkati niti Rammstein. Člane britanske zasedbe Take That so Nemci označili za "najbolj kul tipe na prireditvi", najverjetneje zaradi Robbiejeve izjave na odru: "Ste čudovita država in čudoviti ljudje."

Na podelitvi, ki sta jo vodila glasbenika Bruno Mars in Adele, so podelili tudi nagrado za življenjsko delo. Kipec je šel letos v roke Annette Humpe. Utrinke s podelitve si oglejte v zavihku Galerija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.