Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Lena odmevala na nagradah Echo

Echo Lena
1/10
Žurnal24 main
Najodmevnejše nemške nagrade Echo so sinoči praznovale že 20. rojstni dan, kraljica večera pa je bila pevka Lena, ki je osvojila dva kipca.

Lanskoletna zmagovalka Eurosonga Lena Meyer Landrut je sinoči slavila dvakrat. V kategoriji najboljša novinka in najboljša mednarodna izvajalka, izmuznili pa so se ji trije kipci. Za album leta, hit leta in echo radio nagrada. Lena je na podelitvi tudi predstavila svojo skladbo Taken By A Stranger, s katero bo letos na Eurosongu spet zastopala Nemčijo.

 

Med nastopajočimi so bili tudi mednarodni zvezdniki, kot so Take That, Amy MacDonald in David Garrett, seveda niso smeli manjkati niti Rammstein. Člane britanske zasedbe Take That so Nemci označili za "najbolj kul tipe na prireditvi", najverjetneje zaradi Robbiejeve izjave na odru: "Ste čudovita država in čudoviti ljudje."

Na podelitvi, ki sta jo vodila glasbenika Bruno Mars in Adele, so podelili tudi nagrado za življenjsko delo. Kipec je šel letos v roke Annette Humpe. Utrinke s podelitve si oglejte v zavihku Galerija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.