Lenny Kravitz živi v prikolici

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Pevec zadnji dve leti živi v prikolici na plaži na Bahamih.
Oglej si celoten članek

Lenny Kravitz pravi, da se najbolj počuti doma na otoku Eleuthera, rojstnem kraju svoje matere. V času tamkajšnjega bivanja je našel tudi navdih za svoj novi album Black And White America. Sedeminštiridesetletni pevec, ki je pred kratkim prodal svoj dom v New Yorku, vendar ima stalno prebivališče v Parizu, je povedal: "To je kraj, kjer se počutim najbolj doma. Tam sem občasno živel od svojega petega leta dalje, sedaj pa sem tam nastanjen zadnji dve leti," je povedal ter dodal: "Živim v prikolici na plaži, s psom, visečo mrežo in džipom, ki sem si ga kupil ob izidu mojega prvega albuma. Ponoči se zbudim ob glasbi, slišim jo v drevesih ob cesti, kar vodi h kreativnosti."

Pevec, čigar oče je Žid, je tudi razkril, da se ni nikoli počutil neprijetno, ker je mešane rase. Vendar je bil vseeno presenečen nad odzivi ljudi ob pričetku svoje glasbene kariere. "V otroštvu sem imel zelo dobre izkušnje. Vendar ko sem začel kariero v glasbeni industriji, so mi vedno govorili, da nisem dovolj črn ali bel. Zdelo se mi je zanimivo," je pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.