Magazin > VIP
23 ogledov

Lenny Kravitz živi v prikolici

Lenny Kravitz Flynet
Pevec zadnji dve leti živi v prikolici na plaži na Bahamih.

Lenny Kravitz pravi, da se najbolj počuti doma na otoku Eleuthera, rojstnem kraju svoje matere. V času tamkajšnjega bivanja je našel tudi navdih za svoj novi album Black And White America. Sedeminštiridesetletni pevec, ki je pred kratkim prodal svoj dom v New Yorku, vendar ima stalno prebivališče v Parizu, je povedal: "To je kraj, kjer se počutim najbolj doma. Tam sem občasno živel od svojega petega leta dalje, sedaj pa sem tam nastanjen zadnji dve leti," je povedal ter dodal: "Živim v prikolici na plaži, s psom, visečo mrežo in džipom, ki sem si ga kupil ob izidu mojega prvega albuma. Ponoči se zbudim ob glasbi, slišim jo v drevesih ob cesti, kar vodi h kreativnosti."

Pevec, čigar oče je Žid, je tudi razkril, da se ni nikoli počutil neprijetno, ker je mešane rase. Vendar je bil vseeno presenečen nad odzivi ljudi ob pričetku svoje glasbene kariere. "V otroštvu sem imel zelo dobre izkušnje. Vendar ko sem začel kariero v glasbeni industriji, so mi vedno govorili, da nisem dovolj črn ali bel. Zdelo se mi je zanimivo," je pojasnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.