Lepi, a predebeli

Foto: Žurnal24 Pri zaobljubah ne pozabimo, kdo smo. (Foto: Shutterstock)
Spletna skupnost BeautifulPeople.com, "Facebook za lepe", je poskrbela za manjši škandal. Pet tisoč članov je dobilo "odpoved", ker so se preveč zredili.
Oglej si celoten članek

BeautifulPeople.com je nekakšna agencija za spletne zmenkarije, ki pa dovoljuje članstvo le lepim ljudem. Da so potencialni novinci dovolj lepi in si zaslužijo članstvo, odločijo ostali člani spletne skupnosti, ki ocenijo fotografije morebitnih novih članov. Če stari člani menijo, da so kandidati dovolj lepi in privlačni, je članstvo njihovo. A stroge oči članov bojda pozitivno ocenijo le petino vseh prošenj.

Krive so fotografije
No, članstvo pa očitno včasih ne velja za vedno. Če ste bili nekoč lepi, zdaj pa niste več, na BeautifulPeople.com niste več zaželeni. Dobrih pet tisoč članov BeautifulPeople.com je dobilo nogo, ker so se čez praznike opazno zredili in "niso več privlačni". Izključeni so napako naredili, ker so "porejene fotografije" objavili na omenjeni spletni strani. Sledile so pritožbe drugih članov in izključitev. "Žal nam je zaradi izgubljenih članov, a pomembno dejstvo je, da naši člani postavljajo kriterije in standarde privlačnosti," je povedal Robert Hintze, zaposlen pri BeautifulPeople.com, o kateri je CNN zapisal, da je "najbolj seksi spletna stran na svetu".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.