Magazin
1 ogledov

Lepi, a predebeli

Pri zaobljubah ne pozabimo, kdo smo. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Spletna skupnost BeautifulPeople.com, "Facebook za lepe", je poskrbela za manjši škandal. Pet tisoč članov je dobilo "odpoved", ker so se preveč zredili.

BeautifulPeople.com je nekakšna agencija za spletne zmenkarije, ki pa dovoljuje članstvo le lepim ljudem. Da so potencialni novinci dovolj lepi in si zaslužijo članstvo, odločijo ostali člani spletne skupnosti, ki ocenijo fotografije morebitnih novih članov. Če stari člani menijo, da so kandidati dovolj lepi in privlačni, je članstvo njihovo. A stroge oči članov bojda pozitivno ocenijo le petino vseh prošenj.

Krive so fotografije
No, članstvo pa očitno včasih ne velja za vedno. Če ste bili nekoč lepi, zdaj pa niste več, na BeautifulPeople.com niste več zaželeni. Dobrih pet tisoč članov BeautifulPeople.com je dobilo nogo, ker so se čez praznike opazno zredili in "niso več privlačni". Izključeni so napako naredili, ker so "porejene fotografije" objavili na omenjeni spletni strani. Sledile so pritožbe drugih članov in izključitev. "Žal nam je zaradi izgubljenih članov, a pomembno dejstvo je, da naši člani postavljajo kriterije in standarde privlačnosti," je povedal Robert Hintze, zaposlen pri BeautifulPeople.com, o kateri je CNN zapisal, da je "najbolj seksi spletna stran na svetu".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.