Lepotica, vajena moške družbe

Foto: Matic Kos
Foto: Matic Kos
Tekmovalka šova Misija Evrovizija in odlična vokalistka Manuela Brečko zaključuje študij, ki ga nikoli ne bi pripisali tako nežni lepotici.
Oglej si celoten članek

Manuela Brečko je namreč študentka Fakultete za elektrotehniko, za naš portal pa je zaupala, da so ji ženski čari pri sošolcih prišli še kako prav. "Usmerila sem se v multimedijske komunikacije, kar ni tako zelo moški študij, kot se sliši. Učili smo se različne stvari, od obdelave zvoka, videa, do tehnologije, in ne samo o 'štromu'. S sošolci nisem imela nobenih težav. Prej bi rekla, da imam veliko pozitivnih izkušenj, saj so mi vedno pomagali, kar se tiče študija. Vsi smo se zelo razumeli in se imeli radi med seboj. Zelo so me podpirali. Že med študijem, ko sem pela na različnih prireditvah v sklopu fakultete, so me spraševali, kdaj mislim kaj narediti v tej smeri," pravi Manuela.

Zapeljivi Brečkovi pa so domači mediji že pripisali romanco s slikarjem in tetovatorjem Anžetom Gallusom Petelinom. "To so le govorice, ki se jim nasmejim in si mislim svoje. Sva le prijatelja, že deset let," govorice komentira Manuela, ki za zdaj uživa v samskem stanu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.