Magazin > VIP
29 ogledov

Lepotica, vajena moške družbe

Manuela Brečko Matic Kos
Tekmovalka šova Misija Evrovizija in odlična vokalistka Manuela Brečko zaključuje študij, ki ga nikoli ne bi pripisali tako nežni lepotici.

Manuela Brečko je namreč študentka Fakultete za elektrotehniko, za naš portal pa je zaupala, da so ji ženski čari pri sošolcih prišli še kako prav. "Usmerila sem se v multimedijske komunikacije, kar ni tako zelo moški študij, kot se sliši. Učili smo se različne stvari, od obdelave zvoka, videa, do tehnologije, in ne samo o 'štromu'. S sošolci nisem imela nobenih težav. Prej bi rekla, da imam veliko pozitivnih izkušenj, saj so mi vedno pomagali, kar se tiče študija. Vsi smo se zelo razumeli in se imeli radi med seboj. Zelo so me podpirali. Že med študijem, ko sem pela na različnih prireditvah v sklopu fakultete, so me spraševali, kdaj mislim kaj narediti v tej smeri," pravi Manuela.

Zapeljivi Brečkovi pa so domači mediji že pripisali romanco s slikarjem in tetovatorjem Anžetom Gallusom Petelinom. "To so le govorice, ki se jim nasmejim in si mislim svoje. Sva le prijatelja, že deset let," govorice komentira Manuela, ki za zdaj uživa v samskem stanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.