Lepotne napake, s katerimi so vaše oči videti manjše

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Tem lepotnim navadam se odpovejte, če si želite, da so vaše oči videti velike in sijoče.
Oglej si celoten članek

Presvetli korektor 
Ena od najpogostejših napak, ki ji delamo pri ličenju oči, je izbira presvetlega korektorja, ki pozornost preusmeri na področje pod očmi in še bolj poudari temne kolobarje. Svetli korektor tudi vizualno zmanjša oko, zato raje izberite toplejše tone v barvi breskve, le za pol tona svetlejše od barve vaše kože. Najbolj primerni so tekoči korektorji. 

Črna barvica na spodnji veki
Črna barvica na spodnji veki je druga največja napaka, ki vizualno zmanjša vaše oči. Za odprt in subtilen pogled izberite belo barvico ali barvico v kožni barvi, s katero pobarvajte tudi očesne kotičke.

Magazin Pet najboljših nasvetov za zimsko nego kože

Ličenje brez senčila
Temna senčila in videz zadimljenih oči zmanjša vaše oko, zato se temu načinu ličenja raje izognite. S pravilno uporabo senčil pa lahko oko optično precej povečamo. Svetlejši odtenki v kotičkih vaše oči naredijo večje in širše. 

Preveč maskare
Predebeli sloji maskare delujejo težko in zaprejo vaše oko. Za odprt in uglajen pogled je dva sloja maskare povsem dovolj. 

Magazin Najlepše obleke za decembrske zabave
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.