Lepotne operacije: Žalostno, kaj je ta lepotica naredila iz sebe

Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno Foto: Profimedia Bizarno
26-letna Nicki Valentina Rose je Britanka z največjim oprsjem.
Oglej si celoten članek

Nicki je bila od nekdaj obsedena z velikim oprsjem, zato se je pri enaindvajsetih odločila za svoj prvi estetski poseg, povečanje prsi. V petih letih si je privoščila še operacijo nosu in 15 polnil v ustnicah, za kar je porabila 75 tisoč evrov.

Žurerja Iz doma za ostarele ušla na metal festival

A Niciki se je vse to očitno obrestovalo, vsaj finančno, saj je postala Britanka z največjim umetnim oprsjem, ki danes dela kot zelo iskan model. Nam je bila veliko bolj všeč kot naravna lepotica, pa vam?

Bizarno Porabil 10 tisočakov za ustnice, da bi bil podoben Marilyn

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:50 27. Avgust 2018.

    3/4 plastičnega.

  • 09:55 27. Avgust 2018.

    Iz lepotice v spako......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.