Magazin > Bizarno
906 ogledov

Porabil 10 tisočakov za ustnice, da bi bil podoben Marilyn

Cyril Roux Instagram
Francoski natakar se poslužuje ekstremnih lepotnih posegov, da bi bil podoben svoji vzornici Marilyn Monroe.

"Še se bom posluževal operacij, saj mi je lepota zelo pomembna in ponosen sem, da so mi ljudje nadeli vzdevek Plastični tip," pravi 32-letni francoski natakar Cyril Roux iz Toulona. Do sedaj je porabil skoraj 10 tisoč evrov za botoks in polnila, svoj videz pa osvežuje vsaka dva meseca, saj želi biti čimbolj podoben legendarni igralki Marilyn Monroe.

"Ona je moja inspiracija že šest let, odkar sem se odločil za prvi poseg, ki je bil tako dobra izkušnja, da sem si zaželel še," pove in dodaja, da ne bo odnehal, dokler ne bo podoben Marilyn. Všeč mu je tudi bogata Švicarka Jocelyn Wilden, ki je znana po svojih ekstremnih lepotnih operacijah, in ameriška pevka Nicki Minaj.

Čeprav se je Francoz poslužil že dvajset kozmetičnih operacij, ima v načrtu še več posegov, za katere pa trenutno nima denarja. Želi si operirati nos in vstaviti vsadke v brado ter druge dele obraza. Priznava, da je odvisen od lepotnih popravkov in ne zanima ga, kaj si drugi mislijo o njegovih odločitvah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice