Magazin > Odnosi in prosti čas
823 ogledov

Sedem najbolj bizarnih seks rekordov

Oralni seks Profimedias
Seks je sam po sebi že tako zanimiv, a ko slišite za bizaren seks rekord, stvari postanejo samo še bolj zanimive.

1. Špricnil skoraj 4 metre daleč
Horst Schultz je lastnik rekorda, ko je govora o višini, do katere je nekdo špricnil svojo spermo. Rekord je 3,9 metra. Poleg tega je Horst tudi lastnik rekorda najhitrejše sperme na svetu – 68 kilometrov na uro.

2. Največja vagina na svetu
Škotinja Anna Swan je lastnica največje vagine na svetu. Živela je med letoma 1846 in 1888 in se v zgodovino zapisala prav zaradi bizarnega rekorda. Bolehala je za boleznijo, zaradi katere je imela ta del telesa neobičajno velik.

3. Samozadovoljeval se je 10 ur
Japonec Masanobu Sato je zmagal na svetovnem mastrubatetonu v San Franciscu. Samozadovoljeval se je devet ur in 58 minut.

4. Največ "popite“ sperme
Michelle Monoghan iz Los Angelesa je leta 1991 spila skoraj en liter sperme. Kasneje so ji morali zdravniki izprazniti želodec. Postala je prva ženska, ki je poskusila kaj takšnega, zato se je zapisala v zgodovino bizarnega.

5. Mojster za nedrčke
Chris Nicholson, britanski čarodej, je v eni minuti z eno roko odpel kar 20 nedrčkov.

6. Največ orgazmov v eni uri
Strokovnjaki na kalifornijskem Centru za seksualne raziskave poročajo o ženski, ki naj bi v eni uri doživela 134 orgazmov, to pomeni dva orgazma na minuto.

7. Orgija petstotih ljudi
Japonska je postavila rekord v kategoriji največje orgije na svetu, sodelovalo je kar 500 ljudi, 250 žensk in 250 moških. Vsaka poza in gib je bil del koreografije. Celotno dogajanje so posneli in kasneje izdali DVD.

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.