Lepotne skrivnosti, ki bi jih morala poznati vsaka ženska

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Skrivnosti strokovnjakov, s katerimi boste v vsakem trenutku videti odlično.
Oglej si celoten članek

Šminka za ustnice naj ustreza barvi očem
Izbira prave barve za ustnice je zelo enostavna, a mnogi ne vedo, da pri izboru ni tako pomembna barva las, ampak barva oči. Če se barva šminke lepo poda k očem, bo vaš ten bolj sijoč, vaše oči pa se bodo se bodo še lepše lesketale. Če imate težave s suhimi ustnicami, jim kdaj pa kdaj privoščite piling z mehko krtačko za zobe.

Mlajši zaradi rdečila za lica
Čez dan si rdečilo s čopičem, s krožnimi gibi, nanesite na ličnice. Tako bo vaš obraz videti bolj poln, vi pa nekaj let mlajši. Izberite rdečilo pastelnih barv.

Pazljivo pri nohtih
Noht naj bo v celoti prekrit z lakom. Z lakiranjem začnite na sredini nohta, nato pa se počasi približajte robovom. Priporočljivo je, da noht pred lakiranje obdelate s polirno pilico in nanj nanesete podlak.

Upoštevajte naravno obliko obrvi
Če si boste začetek obrvi preveč populili, bo vas nos videti širši, oči pa preveč narazen. S puljenjem nikar ne pretiravajte in upoštevajte naravno obliko svojih obrvi.

Pomemben je pravi odtenek
Puder ne testirajte na roki, ampak ga nanesite na lice. Ten na roki je namreč drugačen kot na obrazu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.