Magazin > Lepota & telo
2002 ogledov

Lepotne skrivnosti, ki bi jih morala poznati vsaka ženska

ličenje Profimedias
Skrivnosti strokovnjakov, s katerimi boste v vsakem trenutku videti odlično.

Šminka za ustnice naj ustreza barvi očem
Izbira prave barve za ustnice je zelo enostavna, a mnogi ne vedo, da pri izboru ni tako pomembna barva las, ampak barva oči. Če se barva šminke lepo poda k očem, bo vaš ten bolj sijoč, vaše oči pa se bodo se bodo še lepše lesketale. Če imate težave s suhimi ustnicami, jim kdaj pa kdaj privoščite piling z mehko krtačko za zobe.

Mlajši zaradi rdečila za lica
Čez dan si rdečilo s čopičem, s krožnimi gibi, nanesite na ličnice. Tako bo vaš obraz videti bolj poln, vi pa nekaj let mlajši. Izberite rdečilo pastelnih barv.

Pazljivo pri nohtih
Noht naj bo v celoti prekrit z lakom. Z lakiranjem začnite na sredini nohta, nato pa se počasi približajte robovom. Priporočljivo je, da noht pred lakiranje obdelate s polirno pilico in nanj nanesete podlak.

Upoštevajte naravno obliko obrvi
Če si boste začetek obrvi preveč populili, bo vas nos videti širši, oči pa preveč narazen. S puljenjem nikar ne pretiravajte in upoštevajte naravno obliko svojih obrvi.

Pomemben je pravi odtenek
Puder ne testirajte na roki, ampak ga nanesite na lice. Ten na roki je namreč drugačen kot na obrazu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.