Letalo s princem evakuirali

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Letalo, na katerem sta bila norveški prestolonaslednik Haakon in njegova žena, so morali v Kopenhagnu evakuirati.
Oglej si celoten članek

Tik pred vzletom z letališča Kastrup se je z glasnim pokom poslovil eden od motorjev in kabina letala se je takoj začela polniti z dimom. Nekateri mediji poročajo, da je med 133 potniki izbruhnila panika, kar pa je tiskovna predstavnica letalske družbe zanikala. Letalo so nemudoma evakuirali, kar je norveška princesa ovekovečila s svojim mobilnik ter fotografijo objavila na Twitterju. "Moje dopoldne je bilo bolj razburljivo, kot sem pričakovala. Phew ... Še vedno nisem popolnoma premagala strahu," je zapisala Mette-Marit, ki se strašno boji letenja. Ko jo je njen mož nekoč poskušal s silo spraviti na letalo, ga je pred vsemi novinarji udarila in s tem povzročila škandal. Princesa je takrat spoznala, da potrebuje pomoč in zaradi strahu pred letenjem obiskovala psihologa.

Haakon in Mette-Marit so kmalu po incidentu premestili v drugo letalo, ki ju je srečno prepeljalo v Oslo. Princesi so na krovu pripravili celo presenečenje. Med letom je namreč lahko sedela v pilotski kabini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.