Magazin > VIP
32 ogledov

Letalo s princem evakuirali

letalo Reševalni pas/Twitter
Letalo, na katerem sta bila norveški prestolonaslednik Haakon in njegova žena, so morali v Kopenhagnu evakuirati.

Tik pred vzletom z letališča Kastrup se je z glasnim pokom poslovil eden od motorjev in kabina letala se je takoj začela polniti z dimom. Nekateri mediji poročajo, da je med 133 potniki izbruhnila panika, kar pa je tiskovna predstavnica letalske družbe zanikala. Letalo so nemudoma evakuirali, kar je norveška princesa ovekovečila s svojim mobilnik ter fotografijo objavila na Twitterju. "Moje dopoldne je bilo bolj razburljivo, kot sem pričakovala. Phew ... Še vedno nisem popolnoma premagala strahu," je zapisala Mette-Marit, ki se strašno boji letenja. Ko jo je njen mož nekoč poskušal s silo spraviti na letalo, ga je pred vsemi novinarji udarila in s tem povzročila škandal. Princesa je takrat spoznala, da potrebuje pomoč in zaradi strahu pred letenjem obiskovala psihologa.

Haakon in Mette-Marit so kmalu po incidentu premestili v drugo letalo, ki ju je srečno prepeljalo v Oslo. Princesi so na krovu pripravili celo presenečenje. Med letom je namreč lahko sedela v pilotski kabini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.