Leto dni po smrti znanega športnika pod srcem nosi njegovega otroka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ime Alex Pullin se je spet znašlo v medijih.
Oglej si celoten članek

Kmalu bo minilo eno leto od smrti avstralskega deskarja na snegu Alexa Pullina, ki je utonil med podvodnim ribolovom. O njem pa se v zadnjih dneh spet veliko piše, saj je njegovo dekle, s katero je bil v zvezi osem let, sporočilo, da pod srcem nosi njegovega otroka.

Ellidy je na Instagramu razkrila, da se bo otrok rodil oktobra in da sta si z Alexom že dalj časa želela naraščaja. "Trudila sva se spočeti otroka, tudi o umetni oploditvi sva razmišljala. Nikoli si nisem predstavljala, da se bom tega lotila sama. Grenkosladka izkušnja. Še nikoli nisem bila tako prepričana o nečem in še nikoli se nečesa nisem tako veselila,“ je lepotica zapisala na družbenem omrežju.

Zdravniki so spermo odvzeli nekaj ur po tragični smrti 32-letnika. "Zakonodaja v Queenslandu dopušča odvzem sperme v roku 36 ur po smrti. Njegovi starši so bili v mestu, vsi smo podpisovali sodne dokumente in se ukvarjali z mrliškimi ogledniki in odvetniki ter zdravniki.“

Lepotica se je odločila, da spregovori o svoji zgodbi, ker želi javnost obvestiti o možnosti odvzema sperme po smrti življenjskega sopotnika. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:59 1. Julij 2021.

    Meni je tole res grozljivo.

  • 16:39 1. Julij 2021.

    res bedno

  • 16:10 1. Julij 2021.

    Tole je pa kar malo strašljivo in res ne vem čisto točno kaj naj si mislim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.