Magazin > Odnosi in prosti čas
18603 ogledov

Leto dni po smrti znanega športnika pod srcem nosi njegovega otroka

Alex Pullin Profimedia
Ime Alex Pullin se je spet znašlo v medijih.

Kmalu bo minilo eno leto od smrti avstralskega deskarja na snegu Alexa Pullina, ki je utonil med podvodnim ribolovom. O njem pa se v zadnjih dneh spet veliko piše, saj je njegovo dekle, s katero je bil v zvezi osem let, sporočilo, da pod srcem nosi njegovega otroka.

Ellidy je na Instagramu razkrila, da se bo otrok rodil oktobra in da sta si z Alexom že dalj časa želela naraščaja. "Trudila sva se spočeti otroka, tudi o umetni oploditvi sva razmišljala. Nikoli si nisem predstavljala, da se bom tega lotila sama. Grenkosladka izkušnja. Še nikoli nisem bila tako prepričana o nečem in še nikoli se nečesa nisem tako veselila,“ je lepotica zapisala na družbenem omrežju.

Zdravniki so spermo odvzeli nekaj ur po tragični smrti 32-letnika. "Zakonodaja v Queenslandu dopušča odvzem sperme v roku 36 ur po smrti. Njegovi starši so bili v mestu, vsi smo podpisovali sodne dokumente in se ukvarjali z mrliškimi ogledniki in odvetniki ter zdravniki.“

Lepotica se je odločila, da spregovori o svoji zgodbi, ker želi javnost obvestiti o možnosti odvzema sperme po smrti življenjskega sopotnika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by El Pullin (@ellidy_)

Komentarjev 3
  • zaneta 16:59 01.julij 2021.

    Meni je tole res grozljivo.

  • Avatar jate
    jate 16:39 01.julij 2021.

    res bedno

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 16:10 01.julij 2021.

    Tole je pa kar malo strašljivo in res ne vem čisto točno kaj naj si mislim.