Letos brez Melodij morja in sonca

Foto: Žurnal24 Lani so slavili Jazz Station. (Foto: Janez Muzic)
Poletnega festivala Melodije morja in sonca letos ne bo. Razlog za odpoved je nacionalna televizija, ker je predolgo odlašala z odločitvijo o sodelovanju.
Oglej si celoten članek

Občina Piran kot lastnica blagovne znamke festivala Melodije morja in sonca z obžalovanjem sporoča, da letošnjega 32. festivala v portoroškem Avditoriju ne bo.

 

Zapletlo se je pri čakanju na podpis pogodbe, ki naj bi jo pripravila Avditorij Portorož in RTV Slovenija. Kljub večkratnim pozivom predstavnikov Občine Piran, naj pogodbo vendarle pripravijo za podpis, se to ni zgodilo.

Kriva nacionalka

Na začetku marca je Občina Piran na generalnega direktorja RTV Slovenija naslovila pisno vprašanje, zakaj še ni pogodbe, a odgovora do danes ni dobila. Občina Piran je zadnji dan marca sicer dobila le ustno izjavo generalnega direktorja Antona Guzeja, da pri projektu MMS letos RTV Slovenija ne bo sodelovala, a brez posebne obrazložitve.

 

Ker je RTV Slovenija predolgo odlašala z dokončno odločitvijo o sodelovanju, je občina žal zamudila vse roke za dogovarjanje z drugimi televizijskimi hišami in zato sprejela odločitev, da festivala letos ne bo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.