Let's get lifted v K4

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kdor se je pred 18. aprilom med surfanjem po spletu pomudil na spletni strani kluba K4 je zagotovo vrgel oko na Lifted Session dogodek, ki ga je za svoj 10. rojstni dan organiziral Illegal kru.
Oglej si celoten članek

Najbrž je ob tej novici kar nekaj časa z odprtimi usti presedel pred ekranom in preletaval odmevni line up: Spor, Chris Renegade in Apex . Vsi trije so pri nas že gostovali in za seboj pustili pravo razdejanje, obenem pa si nabrali še kakšnega, z odprtimi usti obnemelega navdušenca več.

Kdor se je dan pred omenjenim dnevom med surfanjem po spletu še vedno mudil na Štirkini spletni strani je preletaval, žal malce "apdejtani" napovednik: Spor, Chris Renegade in Culture Shock. Tistim, ki slednjega niso poznali, jim je v soboto zagotovo zaprlo sapo. Okoli ene zjutraj se je Lifted Session dogodek, ki se je pred časom že zgodil v sosednji Avstriji, končno prelil iz letakov na oder velikega plesišča. Množica "Let's get lifted" privržencev se je v pičlih nekaj minutah okoli ene zjutraj premaknila z malega plesišča, ki je nato bolj kot ne sameval, čeprav sta za prijetno ozračje pridno skrbela Hedon in Spade. Kako visoko se je ta množica pustila dvigniti pred glavnim odrom in kaj imajo za povedati trije mladci, si lahko pogledate v naslednjem prispevku.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.