Magazin > Film & Glasba & TV
5 ogledov

Let's get lifted v K4

1/36
Žurnal24 main
Kdor se je pred 18. aprilom med surfanjem po spletu pomudil na spletni strani kluba K4 je zagotovo vrgel oko na Lifted Session dogodek, ki ga je za svoj 10. rojstni dan organiziral Illegal kru.

Najbrž je ob tej novici kar nekaj časa z odprtimi usti presedel pred ekranom in preletaval odmevni line up: Spor, Chris Renegade in Apex . Vsi trije so pri nas že gostovali in za seboj pustili pravo razdejanje, obenem pa si nabrali še kakšnega, z odprtimi usti obnemelega navdušenca več.

Kdor se je dan pred omenjenim dnevom med surfanjem po spletu še vedno mudil na Štirkini spletni strani je preletaval, žal malce "apdejtani" napovednik: Spor, Chris Renegade in Culture Shock. Tistim, ki slednjega niso poznali, jim je v soboto zagotovo zaprlo sapo. Okoli ene zjutraj se je Lifted Session dogodek, ki se je pred časom že zgodil v sosednji Avstriji, končno prelil iz letakov na oder velikega plesišča. Množica "Let's get lifted" privržencev se je v pičlih nekaj minutah okoli ene zjutraj premaknila z malega plesišča, ki je nato bolj kot ne sameval, čeprav sta za prijetno ozračje pridno skrbela Hedon in Spade. Kako visoko se je ta množica pustila dvigniti pred glavnim odrom in kaj imajo za povedati trije mladci, si lahko pogledate v naslednjem prispevku.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.