Lily Allen na koncertu nad Liama Neesona: "Nagnusen si"

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Igralec Liam Neeson je s svojo izjavo razburil tudi pevko Lily Allen.
Oglej si celoten članek

Lily Allen je med koncertom v Sydneyu javno obračunala z igralcem Liamom Neesonom, ki je prejšnji teden šokiral s kontroverznim priznanjem, da je nekoč, po tem, ko je bila njegova ljubljena oseba posiljena, začutil željo, da ubije naključnega temnopoltega moškega. "Sram me je priznati, a kakšen teden po tem dogodku sem upal, da bo iz kakšne gostilne stopil temnpolt moški in se me lotil, veste. Da bi ga lahko ubil," je izjavil.

Kot mnoge druge, je izjava razburila tudi Lily, ki je na avstralske koncertu Lamu posvetila svojo skladbo "Fuck you" (Jeb* se, op. a.) in ga označila za "rasistično svinjo". "Po navadi to skladbo posvetim Donaldu Trumpu, danes pa jo posvečam Liamu Neesonu," je oznanila. Igralec je kasneje sicer zanikal, da je rasist in se izgovarjal na prvinski poziv. 

"Ne verjamem Neesonovi rasistični anekdoti, zaradi česar je vse skupaj še bolj nagnusno. Ne poznam ženske, ki ni bila žrtev nadlegovanja in še nikoli nisem slišala za vzgib, da bi moški dejansko šel in branil njeno čast. To se ne dogaja," je prepričana.

Lily Allen Lily Allen: Ne verjamem, da si bom od te travme kdaj opomogla

kruta usoda V družini Liama Neesona spet udarila kruta usoda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:23 7. Februar 2019.

    Nagnusna je ona, ki z blatenjem drugih skrbi za samopromocijo.

  • mp5
    10:01 7. Februar 2019.

    Tip je samo povedal kako se je počutil ob posilstvu drage mu osebe. Me zanima kako bi ona reagirala na …

  • 07:21 7. Februar 2019.

    Zanimivo se mi zdi, da je Neeson to izjavil (čeprav mu ne bi bilo treba!) kot prikaz, da se je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.