Magazin > VIP
2994 ogledov

Lily Allen na koncertu nad Liama Neesona: "Nagnusen si"

Lily Allen Profimedias
Igralec Liam Neeson je s svojo izjavo razburil tudi pevko Lily Allen.

Lily Allen je med koncertom v Sydneyu javno obračunala z igralcem Liamom Neesonom, ki je prejšnji teden šokiral s kontroverznim priznanjem, da je nekoč, po tem, ko je bila njegova ljubljena oseba posiljena, začutil željo, da ubije naključnega temnopoltega moškega. "Sram me je priznati, a kakšen teden po tem dogodku sem upal, da bo iz kakšne gostilne stopil temnpolt moški in se me lotil, veste. Da bi ga lahko ubil," je izjavil.

Kot mnoge druge, je izjava razburila tudi Lily, ki je na avstralske koncertu Lamu posvetila svojo skladbo "Fuck you" (Jeb* se, op. a.) in ga označila za "rasistično svinjo". "Po navadi to skladbo posvetim Donaldu Trumpu, danes pa jo posvečam Liamu Neesonu," je oznanila. Igralec je kasneje sicer zanikal, da je rasist in se izgovarjal na prvinski poziv. 

"Ne verjamem Neesonovi rasistični anekdoti, zaradi česar je vse skupaj še bolj nagnusno. Ne poznam ženske, ki ni bila žrtev nadlegovanja in še nikoli nisem slišala za vzgib, da bi moški dejansko šel in branil njeno čast. To se ne dogaja," je prepričana.

Lily Allen Lily Allen Magazin Lily Allen: Ne verjamem, da si bom od te travme kdaj opomogla liam neeson kruta usoda Magazin V družini Liama Neesona spet udarila kruta usoda
Komentarjev 3
  • tlacan 10:23 07.februar 2019.

    Nagnusna je ona, ki z blatenjem drugih skrbi za samopromocijo.

  • mp5 10:01 07.februar 2019.

    Tip je samo povedal kako se je počutil ob posilstvu drage mu osebe. Me zanima kako bi ona reagirala na to ko bi ji kakšen etno posilil npr. mamo. In dejstvo je, da tip živi v okolju kjer je malo ...prikaži več morje takih zarad katerih je označen kot rasist, pa ni nobenmu nč naredu. Ženščina se pa na njegov račun promovira.

  • Bizgec 07:21 07.februar 2019.

    Zanimivo se mi zdi, da je Neeson to izjavil (čeprav mu ne bi bilo treba!) kot prikaz, da se je spremenil in, da se samemu gnusi, da je kdaj sploh imel take misli. Vsi ga pa napadajo, kot da je ...prikaži več ravnokar pobil za celo mesto črncev. So ogorčeni samo zato, da se sami bolje počutijo...

Sorodne novice