Magazin > VIP
74 ogledov

Neeson grozil soigralkinemu bivšemu fantu

Maggie Grace, ki v filmski franšizi Ugrabljena igra hčerko Liama Neesona, pravi, da si ne bi mogla zaželeti boljšega filmskega očeta.

Neeson ji je celo pomagal pri ljubezenskih težavah. Poklical je namreč njenega bivšega fanta, ki z lepotičko ni ravnal tako, kot se za kavalirja spodobi, in ga podučil o primernem obnašanju. Pri tem se je izdajal za Briana Millsa, ki ga igra v filmski franšizi Ugrabljena. “Ne poznava se in če boš pameten, se tudi ne bova spoznala. Poslušaj, vreden si manj od izmečka, zato se ne bom ponavljal. Storil si dve napaki. Tvoja prva napaka je bila, da si hodil z dekletom, ki je izven tvoje lige. Tvoja druga napaka, no, reciva, da ti bom – počasi - zlomil še drugo roko, če boš storil še kakšno napako. Ni mi treba poudarjati, da imam določeno znanje, ki ga ne želim zapravljati na tebi. Zberi se,“ je mladeniču zagrozil Neeson.

Več na posnetku na 1:04.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.