Magazin > VIP
198 ogledov

Liam o svoji pokojni ženi

Natasha Richardson, Liam Neeson Reuters
"Moja žena je nepričakovano umrla. Prinesla mi je toliko veselja. Bila je moje vse," piše slavni igralec ...

Igralec Liam Neeson se še danes odkrito in javno spominja svoje umrle soproge. V petek ji je na svojem Facebook profilu namenil tudi ganljive besede. Iz njih se lahko vsi veliko naučimo.

“Pravijo, da je najtežja stvar na svetu, ko izgubimo nekoga, ki ga ljubimo. Nekoga, ki smo ga videli, kako je vse starejši in kako raste. Nekoga, ki nam je pokazal, kako ljubiti. To je najhujša stvar, ki se lahko zgodi komur koli. Moja žena je nepričakovano umrla. Prinesla mi je toliko veselja. Bila je moje vse,” je zapisal 63-letni igralec.

Dodaja, da se je v šestnajstih letih z njo naučil kako brezpogojno ljubiti. Nato pa svetuje vsem nam: “Moramo se ustaviti in biti hvaležni za naše zakonce. Življenje je zelo kratko. Preživite čas s svojim zakoncem. Poskrbite zanje. Nekega dne, ko boste pogledali iz telefonskega ekrana, ga namreč ne bo več tam. Kar sem se resnično naučil je to, da je treba ljubiti in živeti vsak dan, kot bi bil naš zadnji. Ker nekoč bo res. Tvegaj in živi življenje. Ljubljenim povej vsak dan, da jih imaš rad, Ne jemljite trenutkov za samoumevne, življenje je vredno živeti.”

Umrla zaradi padca pri smučanju

Liamova žena je bila znana britanska igralka Natasha Richardson, ki je pri komaj 45-ih letih umrla zaradi padca na smučanju v Kanadi. Par ima dva sinova, igralka pa je po smrti darovala organe in s tem omogočila življenje trem osebam.

Catherine Lacasse, predstavnica smučišča, kjer se je igralka poškodovala, je tedaj dejala, da je Richardsonova padla med uro smučanja, a po pregledu ni kazala znakov poškodb. Po padcu naj bi se celo šalila in smejala.

Predlagali so ji, da poišče strokovno pomoč, a je zagotovila, da je v redu in da se želi vrniti v hotelsko sobo. Njeno stanje pa se je v dobri uri po nesreči spremenilo, ko je že imela hud glavobol.

Natasha Richardson je nastopila v številnih uspešnih vlogah v gledališču in filmu. Med filmi so NellGothicA Month in the CountryThe Parent Trap in Maid in Manhattan. Umrla je leta 2009.

 

"They say the hardest thing in the world is losing someone you love. Someone you grew old with and watched grow...

Objavil/a Liam Neeson dne 22. januar 2016
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.