Magazin > VIP
91 ogledov

Lily Allen spregovorila o mrtvem sinu

Lily Allen FameFlynet
Pevki Lily Allen je prvič javno spregovorila o najhujšem trenutku v svojem življenju.

Pred štirimi leti se je Lily Allen podrl svet, ko je v šestem mesecu nosečnosti rodila mrtvega sina. "Mislim, da je za vsakega težko, ne glede na to, v kakšnem svetu živi … bila je najbolj nesrečna stvar, ki se lahko zgodi človeku,“ se je v nedavnem intervjuju spominjala pevka. 

Prezgodnji porod je bil posledica zastrupitve krvi, zaradi katere bi kaj lahko umrla tudi sama. Boleča izkušnja jo je za vedno zaznamovala, a priznava, da je imela srečo. "Zelo veliko srečo sem imela, ker imam ljubečega partnerja, ki me je čakal doma in s katerim sem delila izkušnjo. V Veliki Britaniji se vsak dan rodi 17 mrtvorojenih otrok in mnoge ženske gredo domov in nimajo podpore. Domov gredo in se morajo same spopasti s tem.“

Pevka je že pred časom dejala, da izgube ne bo nikoli prebolela. "Skoraj bi umrla, a bilo mi je vseeno. Bila sem popolnoma otopela, saj sem izgubila otroka. … Svojega otroka sem držala v naročju in bilo je grozno in zelo boleče.“ 

Pevka, ki ima dve hčerki, ne izključuje možnosti, da bi še tretjič postala mamica. "Z veseljem bi imela fantka. Pa tudi še eno deklico, da bi ji lahko dala ime Auxiliary Jane ali Pizza,“ je v smehu dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.