Magazin > VIP
13 ogledov

Zaradi splava bi skoraj umrla

Lily Allen Sam Cooper FameFlynet
Lily Allen je prvič spregovorila o splavu, ki ga je imela leta 2010.

Pevka Lily Allen je izdala, da bi zaradi splava leta 2010 skoraj umrla. 28-letnica je sinčka izgubila v šestem mesecu nosečnosti, nekaj dni pozneje pa je morala zaradi septikemije (zastrupitev krvi zaradi septične rane) spet v bolnišnico. "Skoraj bi umrla, a bilo mi je vseeno. Bila sem popolnoma otopela, saj sem izgubila otroka," je izdala simpatična pevka, ki velike izgube še vedno ni prebolela. "Tega nikoli ne bom prebolela ... Svojega otroka sem držala v naročju in bilo je grozno in zelo boleče. To je ena od najhujših stvari, ki se lahko nekomu zgodijo."

Allenova, ki je sedaj srečna mamica dveh deklic, je tudi povedala, da je izkušnja utrdila njen odnos z možem Samom Cooperjem. "Zaradi te nesrečne stvari sem bila popolnoma na tleh. A ob meni je bil moški, za katerega sem vedela, da mi bo do konca življenja stal ob strani. Srečna sem, da ga imam."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.