Lina Kuduzović: Ne drznite si kriviti mojih staršev

Foto: Facebook
Odkrito o slavi in družini.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi smo pisali o objavi Line Kuduzović na njenem instagram profilu, kjer je 14-letnica objavila zapis, v katerem je priznala, da ne ve, kaj naj naredi. Zapisala je, da preživlja težke čase in da ne ve, kako naprej, da se ji zdi, da ji ljudje okoli nje govorijo, da ni dovolj dobra: "Počutim se, kot da je na koncu dneva vsem vseeno, kaj počnem. Nikogar več ne zanimam. Vedno se potrudim po najboljših močeh, da bi vas osrečila, vas zabavala, da bi bila realistična in z vami delila svoje življenje, a zdi se mi, da je moj trud zaman."

Alenka Gotar Alenka Gotar o Lininem žalostnem zapisu

Zapis na instagramu je očitno zbrisala, saj ga ni več na njenem profilu, je pa objavila zapis prijateljice, ki brani njene starše. Očitno so po prejšnjem zapisu, zaradi katerega se je deklica zasmilila tudi slovenski pevki Alenki Gotar, kritizirali tako njo kot tudi njene starše. Linina prijateljica je zapisala: "Njena starša ne pritiskata nanjo, saj jih osebno poznam in sta oba zelo prijazna in Lino podpirata v vsem kar počne."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 17:23 29. Avgust 2017.

    odvzem državljanstva.

  • 15:19 29. Avgust 2017.

    Prodajo naj jo v Dubaj.

  • 14:59 29. Avgust 2017.

    Če ti je fejst hudo,potegn tri črtice in garantirano ti bo vsaj ene par ur fletn,kot še nikol prej.Drugač pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.