Magazin > VIP
27148 ogledov

Lina Kuduzović: Ne drznite si kriviti mojih staršev

Facebook
Odkrito o slavi in družini.

Pred nekaj dnevi smo pisali o objavi Line Kuduzović na njenem instagram profilu, kjer je 14-letnica objavila zapis, v katerem je priznala, da ne ve, kaj naj naredi. Zapisala je, da preživlja težke čase in da ne ve, kako naprej, da se ji zdi, da ji ljudje okoli nje govorijo, da ni dovolj dobra: "Počutim se, kot da je na koncu dneva vsem vseeno, kaj počnem. Nikogar več ne zanimam. Vedno se potrudim po najboljših močeh, da bi vas osrečila, vas zabavala, da bi bila realistična in z vami delila svoje življenje, a zdi se mi, da je moj trud zaman."

lina kuduzović Alenka Gotar Magazin Alenka Gotar o Lininem žalostnem zapisu

Zapis na instagramu je očitno zbrisala, saj ga ni več na njenem profilu, je pa objavila zapis prijateljice, ki brani njene starše. Očitno so po prejšnjem zapisu, zaradi katerega se je deklica zasmilila tudi slovenski pevki Alenki Gotar, kritizirali tako njo kot tudi njene starše. Linina prijateljica je zapisala: "Njena starša ne pritiskata nanjo, saj jih osebno poznam in sta oba zelo prijazna in Lino podpirata v vsem kar počne."

 

people who accused my parents for this should be ashamed of themselves. my parents are the most loving parents in the world. no, they didn't ruin my childhood, in fact, they made it so so so much better, because i love singing. they also had some hard times when i was "famous" in slovenia, but we fought it through. my parents made and make me happy. they made me this loving girl i am today. don't you dare blame them, because i love them. i might be going through a hard time, but come on i am a teenager, this is the awkward stage of a human being and it's not they're fault. i love them. they make me happy. everyday i come from school and i smile while looking at them, because only then i know i'm safe. they are my heroes of my life and i will guard them with my life. to all who had to say something about them, i ask you kindly to respect my parens as much as i do. (the girl in the photo is my friend, she is defending me as she knows my parents very well!!!)

A post shared by Lina Kuduzovic (@linakuduzovic) on

Pod objavo zapisa pa je Lina dopisala: "Moji starši so najbolj ljubeči starši na svetu. In ne, starša nista uničila mojega otroštva. V resnici je moje otroštvo toliko boljše zaradi njiju. Ker rada pojem, smo preživeli težke čase. Predvsem, ko sem 'zaslovela' v Sloveniji. A smo se s tem spopadli in šli naprej. Moje starši me osrečujejo in zaradi njih sem to srečno dekle, ki sem danes. Ne drznite si kriviti mojih staršev, ker jih imam rada. Mogoče grem čez težke čase, ampak dajte no, saj sem najstnica. To je zame čudno obdobje in krivda ni njihova. /…/ Rada imam svoje starše in vem, da sem varna, da sem ljubljena. Lepo vas prosim, spoštujte moje starše."

Komentarjev 14
  • kmetek 17:23 29.avgust 2017.

    odvzem državljanstva.

  • namizna 15:19 29.avgust 2017.

    Prodajo naj jo v Dubaj.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 14:59 29.avgust 2017.

    Če ti je fejst hudo,potegn tri črtice in garantirano ti bo vsaj ene par ur fletn,kot še nikol prej.Drugač pa si ti iskala s tvojimi izjavami resnični odziv gledalcev tvojega petja,saj za moj okus tvoje petje ni glih za moja ...prikaži veča ušesa.Takih,kot ti na miljone,še boljših pa še več.

Sorodne novice