Magazin > VIP
60450 ogledov

Lina Kuduzović nesrečna: "Ne vem, kaj naj naredim"

lina kuduzović SAT 1, youtube.com
Je pritisk na Lino Kuduzović prevelik?

Lina Kuduzović očitno preživlja težke čase. Vsaj tako lahko sklepamo iz njenega zapisa na Facebooku. "To sem vam želela povedati že dalj časa. Zelo čudno se počutim glede tega, kdo sem oziroma glede tega, kako me drugi vidijo. Počutim se, kot da je na koncu dneva vsem vseeno, kaj počnem. Nikogar več ne zanimam. Vedno se potrudim po najboljših močeh, da bi vas osrečila, vas zabavala, da bi bila realistična in z vami delila svoje življenje, a zdi se mi, da je moj trud zaman. Zdi se, kot bi bilo vse, kar naredim, brez učinka. Zdi se mi, da mi govorite, da nisem dovolj dobra. Ne vem, kaj naj naredim,“ je zapisala 14-letnica. Pod objavo se je takoj pojavilo več komentarjev, v katerih so ji njeni oboževalci zagotovili, da se moti.

Si je zadala preveč?

Lina je zaslovela kot otrok, in sicer z oddajo Slovenija ima talent. Njena družina se je nato preselila v Švico, kjer je Lina nadaljevala s petjem, in to zelo uspešno. V švicarski različici omenjenega talent šova je zasedla drugo mesto, na Evroviziji za otroke pa je pristala na tretjem mestu. Nase je opozorila tudi v nemškem šovu The Voice kids, v katerem se je uvrstila v finale, zgrešila pa superfinale.

Komentarjev 11
  • Dusan Kokalj 11:51 28.avgust 2017.

    Največji mentalni invalidi so njihovi starši.

  • Majazmaja 15:47 24.avgust 2017.

    Uboga deklica! Mama jo že od malih nog vzgaja za showe, tako kot to delajo nekatere Američanke, ki deklice vozijo na lepotna tekmovanja. Mamin cilj je bil zaslužiti toliko, da lahko kidnejo iz Slovenistana in se pridružijo očetu v Švici ...prikaži več - da imajo za nek lažji začetek, vendar samo za primer, da mama ne dobi službe (pač, delovna družina). Ko je mama videla, da je Lina tudi v Švici uspešna na tekmovanjih in prinaša zaslužek, je to izkoristili. Le kakšna mama je to?

  • Pepe007 08:58 24.avgust 2017.

    Počasi se bodo znebili otroškega dela v Vietnamu in drugod po svetu, "razvitem" svetu pa prihaja nazaj. Javno nastopanje za denar je DELO. Tudi če nastopajoči denarja ne dobi, ga dobi pa delodajalec. V tem primeru je še slabše.