Lina Kuduzović v jok zaradi konkurentke

Foto: SAT 1, youtube.com lina kuduzović Foto: SAT 1, youtube.com lina kuduzović Foto: SAT 1, youtube.com lina kuduzović
Lina Kuduzović v nemškem šovu The Voice Kids nadaljuje svoj pohod.
Oglej si celoten članek

Lina Kuduzović, zmagovalka prve sezone šova Slovenija ima talent, se je morala v The Voice Kids pomeriti v neposrednem boju z dvema konkurentoma – Kayanom in Ashley. Trojica je skupaj zapela pesem od Sie, The Greatest.

Mentor Mark Forster je bil nad svojimi učenci navdušen. "Ti si angel skupine, ki jo drži skupaj,“ je Lino po koncu nastopa pohvalil, nemški pevec Sasha, ki sedi v komisiji, pa je izjavili: "Lina, sanjsko poješ.“ Mark je moral nato sprejeti težko odločitev. Iz šova je izločil Kayana in Ashely, Lina pa bo lahko nadaljevala boj. "Moje sanje se uresničujejo,“ je po zmagi izjavila.

13-letnica, ki z družino že nekaj časa živi v Švici, svojih konkurentov sicer že pred nastopom ni podcenjevala, prav tako pa je pokazala športni duh in ju pohvalila. Med Ashleyjinim nastopom je celo zajokala, ker jo je tako globoko ganila.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:38 7. Marec 2017.

    IN KDO SI TI, DA SODIŠ DRUGE !!!! Imaš za svoje navedbe dokaze ??!!! Jih morda osebno poznaš ???!!! Ti …

  • 16:46 6. Marec 2017.

    Starši muslimani jo izrabljajo za dobrobit in denar in se bogatijo na račun nje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.