Magazin > VIP
332 ogledov

Lina Kuduzović v jok zaradi konkurentke

lina kuduzović
1/3
SAT 1, youtube.com
Lina Kuduzović v nemškem šovu The Voice Kids nadaljuje svoj pohod.

Lina Kuduzović, zmagovalka prve sezone šova Slovenija ima talent, se je morala v The Voice Kids pomeriti v neposrednem boju z dvema konkurentoma – Kayanom in Ashley. Trojica je skupaj zapela pesem od Sie, The Greatest.

Mentor Mark Forster je bil nad svojimi učenci navdušen. "Ti si angel skupine, ki jo drži skupaj,“ je Lino po koncu nastopa pohvalil, nemški pevec Sasha, ki sedi v komisiji, pa je izjavili: "Lina, sanjsko poješ.“ Mark je moral nato sprejeti težko odločitev. Iz šova je izločil Kayana in Ashely, Lina pa bo lahko nadaljevala boj. "Moje sanje se uresničujejo,“ je po zmagi izjavila.

13-letnica, ki z družino že nekaj časa živi v Švici, svojih konkurentov sicer že pred nastopom ni podcenjevala, prav tako pa je pokazala športni duh in ju pohvalila. Med Ashleyjinim nastopom je celo zajokala, ker jo je tako globoko ganila.

 
Komentarjev 2
  • Gogolino 19:38 07.marec 2017.

    IN KDO SI TI, DA SODIŠ DRUGE !!!! Imaš za svoje navedbe dokaze ??!!! Jih morda osebno poznaš ???!!! Ti morda nevoščljivost iz ušes leze ???!!!!Ma daj oladi s takimi primitivnimi komentarji !!!!!!!!!!!

  • jozicamurn 16:46 06.marec 2017.

    Starši muslimani jo izrabljajo za dobrobit in denar in se bogatijo na račun nje.