Lindsay izpustili iz zapora

Foto: Žurnal24 Lilo meni, da bosta zaradi zdravljenja najbolj trpeli njena kariera in finance.
Po trinajstih dneh so igralko in pevko Lindsay Lohan izpustili iz zapora Lynwood v Kaliforniji.
Oglej si celoten članek

 

"Izpustili so jo ob 1.35 zjutraj. Takoj so jo poslali na kliniko za odvajanje. Njeno bivanje bo nadziral losangeleški oddelek za pogojni izpust," je sporočil tiskovni predstavnik policije.

Igralka je bila obsojena na 90 dni ječe zaradi kršenja pogojne kazni, ki jo je doletela zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Zaradi lepega vedenja in gneče v zgoraj omenjenem zaporu pa jo je šerif predčasno izpustil.

Lohanova bo zdaj tri mesece preživela na kliniki, katere imena ne želijo izdati. Sodnica jo je sprva nameravala zapreti v bližnjo ustanovo, a si je premislila. "Klinika ni bila dovolj varna," je sporočil tiskovni predstavnik sodišča. Če se Lindsay na kliniki ne bo lepo vedla, bo spet pristala v ječi. Igralko poleg tega čaka redno testiranje, in to eno leto. "Čista" in trezna mora ostati do avgusta 2011, ko se konča pogojna kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.