Magazin > VIP
22 ogledov

Lindsay izpustili iz zapora

Lilo meni, da bosta zaradi zdravljenja najbolj trpeli njena kariera in finance. Žurnal24 main
Po trinajstih dneh so igralko in pevko Lindsay Lohan izpustili iz zapora Lynwood v Kaliforniji.

 

"Izpustili so jo ob 1.35 zjutraj. Takoj so jo poslali na kliniko za odvajanje. Njeno bivanje bo nadziral losangeleški oddelek za pogojni izpust," je sporočil tiskovni predstavnik policije.

Igralka je bila obsojena na 90 dni ječe zaradi kršenja pogojne kazni, ki jo je doletela zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc. Zaradi lepega vedenja in gneče v zgoraj omenjenem zaporu pa jo je šerif predčasno izpustil.

Lohanova bo zdaj tri mesece preživela na kliniki, katere imena ne želijo izdati. Sodnica jo je sprva nameravala zapreti v bližnjo ustanovo, a si je premislila. "Klinika ni bila dovolj varna," je sporočil tiskovni predstavnik sodišča. Če se Lindsay na kliniki ne bo lepo vedla, bo spet pristala v ječi. Igralko poleg tega čaka redno testiranje, in to eno leto. "Čista" in trezna mora ostati do avgusta 2011, ko se konča pogojna kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.