Lindsay Lohan: Po nekaj letih spet pred kamero, ne boste je prepoznali

Foto: Profimedia
Hollywoodska igralka posnela nov film.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan se vrača. Za Netflix je posnela božični film, v katerem igra bogatašinjo, ki po nesreči med smučanjem izgubi spomin. V glavni vlogi bomo poleg 35-letnice videli še postavnega Chorda Overstreeta.

Kako vesela je nove vloge, Lindsay ne skriva. Na Instagramu je poleg posnetka iz filma objavila: "Nazaj na delo. Ne bi mogla biti bolj srečna. Akcija.“

Svojo zadnjo večjo vlogo je sicer imela leta 2013 v erotičnem trilerju The Canyons.

"Ne bi si mislil, da je to Lindsay Lohan. Videti je fantastično,“ se je glasil komentar pod njeno objavo, na kateri je 35-letna zvezda videti vsaj deset let mlajša.

Igralka je zaslovela v devetdesetih, ko je bila ena od glavnih zvezd Disneyjevih mladinskih filmov. Prezgodnja slava pa ima mnogokrat tudi temne plati. Leta 2006 se je razvedelo, da ima Lindsay težave z alkoholom, eno leto pozneje so jo ujeli z drogami. Zvezdnica je šla na odvajanje od odvisnosti, dva tedna po zdravljenju pa so jo aretirali zaradi vožnje pod vplivom opojnih snovi. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:10 21. November 2021.

    Ko je bila pijandura je boljše zgledala.

  • 11:31 21. November 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.