Magazin > VIP
4727 ogledov

Lindsay Lohan: Po nekaj letih spet pred kamero, ne boste je prepoznali

lindsay lohan
Hollywoodska igralka posnela nov film.

Lindsay Lohan se vrača. Za Netflix je posnela božični film, v katerem igra bogatašinjo, ki po nesreči med smučanjem izgubi spomin. V glavni vlogi bomo poleg 35-letnice videli še postavnega Chorda Overstreeta.

Kako vesela je nove vloge, Lindsay ne skriva. Na Instagramu je poleg posnetka iz filma objavila: "Nazaj na delo. Ne bi mogla biti bolj srečna. Akcija.“

Svojo zadnjo večjo vlogo je sicer imela leta 2013 v erotičnem trilerju The Canyons.

"Ne bi si mislil, da je to Lindsay Lohan. Videti je fantastično,“ se je glasil komentar pod njeno objavo, na kateri je 35-letna zvezda videti vsaj deset let mlajša.

Igralka je zaslovela v devetdesetih, ko je bila ena od glavnih zvezd Disneyjevih mladinskih filmov. Prezgodnja slava pa ima mnogokrat tudi temne plati. Leta 2006 se je razvedelo, da ima Lindsay težave z alkoholom, eno leto pozneje so jo ujeli z drogami. Zvezdnica je šla na odvajanje od odvisnosti, dva tedna po zdravljenju pa so jo aretirali zaradi vožnje pod vplivom opojnih snovi. 


 

Komentarjev 2
  • Avatar care
    care 12:10 21.november 2021.

    Ko je bila pijandura je boljše zgledala.

  • Jewell_Hart 11:31 21.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦