Lindsay Lohan s to novico vse pustila odprtih ust!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po težkih letih se ji končne vse postavlja na pravo mesto.
Oglej si celoten članek

Veljala je za eno najbolj težavnih zvezdnic v Hollywoodu, a vzela se je v roke in si uredila tako profesionalno kot zasebno življenje. Lindsay Lohan je doletela usoda številnih hollywoodskih otroških zvezd, tudi sama se je namreč več let borila z odvisnostjo in dosegla dno. Njena kariera je usahnila, spremljali smo jo le še v tabloidnih zgodbah o škandalih. 

A Lindsay se je vzela v roke, poskrbela za svoje zdravje in se lansko leto z Netflixovo praznično uspešnico Falling for Christmas vrnila celo z glavno vlogo. Cveti ji tudi zasebno, prav tako lansko leto se je poročila z bančnikom Baderjem Shammasom, s katerim je v zvezi od leta 2018. Igralka pa je včeraj na Instagramu sporočila še eno lepo novico, oziroma najlepšo možno, s soprogom pričakujeta naraščaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.