Lindsay predčasno izpustili s klinike

Foto: Žurnal24 Lohanova priznava napake. (Foto: Flynet/JLP)
Potem ko je Lindsay Lohan del svoje kazni odslužila v zaporu in del na kliniki, je zdaj le svobodna. Predčasno so jo izpustili tudi z zdravljenja na kliniki.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan so včeraj izpustili s klinike za zdravljenje zasvojenosti v Los Angelesu. Tam je preživela le tri tedne, čeprav bi morala na zdravljenju ostati tri mesece. "Zdaj je zunaj in se počuti zelo dobro," je medijem sporočil neimenovani vir.

Zaradi kršenja pogojne kazni, ki jo je doletela zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc, bi namreč morala prestati 90-dnevno zaporno kazen in 90-dnevno zdravljenje na kliniki. Zaradi lepega vedenja so jo po 13 dneh izpustili iz zapora in po 22 dneh s klinike.

Zvezdnica je sicer na prostosti, a ni povsem svobodna. Predpisali so ji zunanji program zdravljenja, ki ima za bolnike prav tako stroga pravila kot notranji v kliniki. "Zunanji program je povsem tak kot notranji, le da greš ponoči lahko domov," je pojasnil eden izmed tamkajšnjih pacientov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.