Magazin > VIP
23 ogledov

Lindsay predčasno izpustili s klinike

Lohanova priznava napake. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Potem ko je Lindsay Lohan del svoje kazni odslužila v zaporu in del na kliniki, je zdaj le svobodna. Predčasno so jo izpustili tudi z zdravljenja na kliniki.

Lindsay Lohan so včeraj izpustili s klinike za zdravljenje zasvojenosti v Los Angelesu. Tam je preživela le tri tedne, čeprav bi morala na zdravljenju ostati tri mesece. "Zdaj je zunaj in se počuti zelo dobro," je medijem sporočil neimenovani vir.

Zaradi kršenja pogojne kazni, ki jo je doletela zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc, bi namreč morala prestati 90-dnevno zaporno kazen in 90-dnevno zdravljenje na kliniki. Zaradi lepega vedenja so jo po 13 dneh izpustili iz zapora in po 22 dneh s klinike.

Zvezdnica je sicer na prostosti, a ni povsem svobodna. Predpisali so ji zunanji program zdravljenja, ki ima za bolnike prav tako stroga pravila kot notranji v kliniki. "Zunanji program je povsem tak kot notranji, le da greš ponoči lahko domov," je pojasnil eden izmed tamkajšnjih pacientov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.