Lindsay skoraj zbila otroka

Foto: Žurnal24 Lindsay za volanom ni sedela že tri leta. (Foto: Pixsell)
Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo Lindsay vpletena v nov škandal. Tokrat naj bi težavna igralka skoraj zbila otroka v otroškem vozičku, nato pa pobegnila s kraja nesreče.
Oglej si celoten članek

Lindsay Lohan je prejšnji teden po treh letih spet dobila vozniško dovoljenje, a njena prva vožnja se ni končala dobro. Med vožnjo po Hollywoodu je bila igralka namreč nepazljiva in je s sprednjim delom svojega maseratija oplazila otroški voziček.

 

Ker otroka na srečo ni poškodovala, se zvezdnici očitno ni zdelo vredno ustavljati in je pobegnila s kraja nesreče. "Neka ženska je potiskala voziček, v katerem je sedel triletnik. Lindsay je prevozila rdečo luč in zadela voziček," je pojasnil očividec Brayan Jaime in dodal, da se ni zgodilo nič hujšega, a je Lindsay kljub temu brezbrižno odpeljala dalje.

 

V novih težavah?

Njegovo zgodbo je podprla še ena priča, tretja pa pravi, da je Lindsay otrokovo mamo vprašala, ali sta v redu, preden je speljala s kraja nesreče.

 

Seveda se je kmalu po dogodku oglasila tudi LiLo, ki pa zatrjuje, da do nezgode sploh ni prišlo. Ameriške medije, ki so jo prosili za komentar, je odslovila z besedami: "Ne vem, o čem govorite."

 

Za zdaj še ni prišlo do policijske ovadbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.