Magazin > VIP
3 ogledov

Lindsay skoraj zbila otroka

Lindsay za volanom ni sedela že tri leta. (Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Samo vprašanje časa je bilo, kdaj bo Lindsay vpletena v nov škandal. Tokrat naj bi težavna igralka skoraj zbila otroka v otroškem vozičku, nato pa pobegnila s kraja nesreče.

Lindsay Lohan je prejšnji teden po treh letih spet dobila vozniško dovoljenje, a njena prva vožnja se ni končala dobro. Med vožnjo po Hollywoodu je bila igralka namreč nepazljiva in je s sprednjim delom svojega maseratija oplazila otroški voziček.

 

Ker otroka na srečo ni poškodovala, se zvezdnici očitno ni zdelo vredno ustavljati in je pobegnila s kraja nesreče. "Neka ženska je potiskala voziček, v katerem je sedel triletnik. Lindsay je prevozila rdečo luč in zadela voziček," je pojasnil očividec Brayan Jaime in dodal, da se ni zgodilo nič hujšega, a je Lindsay kljub temu brezbrižno odpeljala dalje.

 

V novih težavah?

Njegovo zgodbo je podprla še ena priča, tretja pa pravi, da je Lindsay otrokovo mamo vprašala, ali sta v redu, preden je speljala s kraja nesreče.

 

Seveda se je kmalu po dogodku oglasila tudi LiLo, ki pa zatrjuje, da do nezgode sploh ni prišlo. Ameriške medije, ki so jo prosili za komentar, je odslovila z besedami: "Ne vem, o čem govorite."

 

Za zdaj še ni prišlo do policijske ovadbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.