Lisa Marie Presley se obrača v grobu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Spor zaradi dediščine.
Oglej si celoten članek

Edinka Elvisa Presleyja, Lisa Marie Presley, je zaradi zastoja srca umrla januarja letos. Dočakala je le 54 let. 

Kmalu po njenem pogrebu je v družini zaradi dediščine izbruhnil prepir. Začela ga je zvezdničina mama Priscilla Presley, ki ji ni bilo všeč, da jo je hčerka izbrisala iz svoje oporoke. 

Iz sodnih dokumentov je razvidno, da je Lisa Marie leta 2010 svojo mamo in managerja določila za skrbnika nad svojim premoženjem. Šest let pozneje si je premislila in vse prepustila svojima otrokoma, hčerki Riley in sinu Benu, ki je leta 2020 v starosti 28 let žal preminil. Priscilla je spremembo v hčerini oporoki odkrila dan po njeni smrti. 77-letnica je od sodišča zahtevala, da "dodatno izjavo" razglasi za neveljavno. Eden od razlogov, ki jih je navedla, je bil ta, da o spremembi ni bila obveščena. Prišlo naj bi tudi do tehničnih napak.

Babica in vnukinja pa sta sedaj po pisanju medijev dosegli dogovor. "Družina je zadovoljna, združena in se veseli prihodnosti," je povedal odvetnik, ki podrobnosti dogovora ni želel razkriti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.