Magazin > VIP
45735 ogledov

Lisa Marie Presley se obrača v grobu

riley keough, lisa marie presley Profimedia
Spor zaradi dediščine.

Edinka Elvisa Presleyja, Lisa Marie Presley, je zaradi zastoja srca umrla januarja letos. Dočakala je le 54 let. 

Kmalu po njenem pogrebu je v družini zaradi dediščine izbruhnil prepir. Začela ga je zvezdničina mama Priscilla Presley, ki ji ni bilo všeč, da jo je hčerka izbrisala iz svoje oporoke. 

Iz sodnih dokumentov je razvidno, da je Lisa Marie leta 2010 svojo mamo in managerja določila za skrbnika nad svojim premoženjem. Šest let pozneje si je premislila in vse prepustila svojima otrokoma, hčerki Riley in sinu Benu, ki je leta 2020 v starosti 28 let žal preminil. Priscilla je spremembo v hčerini oporoki odkrila dan po njeni smrti. 77-letnica je od sodišča zahtevala, da "dodatno izjavo" razglasi za neveljavno. Eden od razlogov, ki jih je navedla, je bil ta, da o spremembi ni bila obveščena. Prišlo naj bi tudi do tehničnih napak.

Babica in vnukinja pa sta sedaj po pisanju medijev dosegli dogovor. "Družina je zadovoljna, združena in se veseli prihodnosti," je povedal odvetnik, ki podrobnosti dogovora ni želel razkriti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.