Liz Hurley žaluje: Njen sin je izgubil očeta

Foto: Profimedia steve bing Foto: Profimedia steve bing Foto: Profimedia steve bing
Podjetnik in filmski producent Steve Bing je dočakal le 55 let.
Oglej si celoten članek

Bing, ki je napisal scenarij za film Kenguru Jack, naj bi v Los Angelesu storil samomor. Skočil je s 27. nadstropja stanovanjske stavbe, piše US Weekly.

Foto: Profimedia steve bing Bing je ustanovitelj produkcijske hiše Shangri-La Entertainment. Sodeloval je pri mnogih filmskih hitih, kot so Beowulf, Polarni vlak in Shine a Light. 55-letnik je bil znan tudi znan dobrodelnež. Ko je bil star 18 let, je od dedka, razvijalca nepremičnin, podedoval 600 milijonov dolarjev. Prekinil je študij na univerzi Stanford in se lotil kariere v Hollywoodu.

Večkratni milijonar je za seboj pustil dva otroka, hčerko Kiro, katere mama je nekdanja teniška igralka Lisa Bonder, in sina Damiana, ki se mu je rodil po kratki aferici z Liz Hurley. Bing je od igralke in manekenke zahteval test očetovstva.Ta je pokazal, da je dečkov oče.

Tudi Liz Hurley se je odzvala na njegovo smrt. "Zelo sem žalostna, da mojega bivšega partnerja Steva ni več med nami. Grozen konec. Preživela sva srečne čase in te fotografije sem objavila, ker so v tem trenutku, čeprav sva preživela tudi nekaj težkih trenutkov, pomembni le spomini na prijaznega moškega. V zadnjem letu sva se spet zbližala. Pogovarjala sva se, ko je najin sin praznoval 18. let,“ je zapisala in se zahvalila za prijazna sporočila.

Njegovo smrt policija še preiskuje. 

Foto: Profimedia liz hurley, damian hurley

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:32 23. Junij 2020.

    A ona je pa pridobila?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.